To w Wa-wie macie 3 Puławskie i 2 Al.Wilanowskie?.Nie dziwię się,że cięzko się jeździ.
Jak wstawić zdjęcie w mailu
Zwiń
X
-
Jak wstawić zdjęcie w mailu
Koledzy mam taki problem. Chciałbym wysłać kartki świąteczne za pośrednictwem poczty elektronicznej. Mam gotowy plik który wisi na moim serwerze. Jednak chciałbym aby kartka była dołączona do maila w ten sposób aby nie był widoczny załącznik. (Wstawienie papeteri nie rozwiązuje problemu ponieważ wtedy grafika nie jest wyświetlana w przegladarce np. podczas sprawdzania poczty na o2.) Czy ktoś zna sposób na rozsyłanie zdjęć tak aby wiadomość nie została oznaczona załącznikiem ?Szlifierki taśmowe, nożyce do złomu, kruszarki | W stajni : karawan O2 FL 1.9 TDI, A3 Sportback 1.6 MPI
_
-
-
wszystko zalezy z czego korzystasz przy wysyłaniu. JA np. korzystam z gmaila i obsługuje pocztę z poziomu neta i rzeczywiście z tym jest problem.
Ale jeśli masz outlook'a to wchodzi w okienko "nowa wiadomość" i tam wybierasz z górnego paska "wstawianie" i później "wstaw obraz" - generalnie jak w word'zie.
Wtedy wiadomo wybierasz scieżkę dostepu do pliku obrazka na dysku u siebie.
Gdy wyslesz do kogoś takiego maila to nie będzie miał żadnego załącznika tylko będzie widział wstawiony obrazek/zdjęcie jako tekst maila. Chyba o to ci chodziło o ile dobrze rozumiem.
Oczywiście nawet gdy odbiorca nie korzysta z outlooka tylko z przeglądarki internetowej to widzi to tak jak chcesz - przynajmniej ja na gmailu widzę.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Yarwawszystko zalezy z czego korzystasz przy wysyłaniu. JA np. korzystam z gmaila i obsługuje pocztę z poziomu neta i rzeczywiście z tym jest problem.
Opis:
Allows you to insert images into a message body.
You can upload and insert image files in your computer, or insert images by URLs.
This lab will not work if you have offline enabled..
Komentarz
-
Komentarz